✔ Nieuwste technologie

✔ Laser op maat

✔ Covid-19 bescherming

Home » CNC plooien

CNC plooien in Antwerpen en omgeving

Een van de specialisaties van Belgian Laser Company in Antwerpen is CNC plooien. Met onze moderne machines kunnen wij uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van CNC plooien met grote precisie uitvoeren. Verschillende materiaalsoorten, formaten, diktes en hoeken: het is allemaal mogelijk bij BLC.

Wil je meer weten over CNC plooien?

Stalen Koker 80x80x3 laser gesneden

De voordelen van CNC plooien

Plooien noemen we ook wel zetten. Een eenvoudige definitie van plooien is het met grote perskracht in de gewenste vorm buigen van plaatwerk. CNC betekent Computerized Numerical Control, en houdt in dat het plooien computergestuurd gaat.

CNC Plooien is een vorm van metaalbewerking met diverse voordelen.

  • Je beperkt laswerkzaamheden: door het in de gewenste vorm plooien, is vaak geen of minder laswerk nodig.
  • Hetzelfde geldt voor nabewerking: door het in de gewenste vorm plooien, is vaak geen of minder nabewerking nodig.
  • Bij het plooien ontstaat geen materiaalverlies.

Bij BLC, de metaalbewerkingspecialist uit Antwerpen gaan we geen enkele uitdaging op het gebied van CNC plooien uit de weg. We denken graag met je mee, om samen op basis van jouw ideeën tot de ideale eindproducten te komen. Samen met jou bekijken we wat jouw eisen en wensen zijn, en wat je wilt bereiken. Zo stemmen we het eindproduct perfect af op jouw noden.

Daarom samenwerken met BLC

Met onze jarenlange ervaring in metaalbewerking zijn wij je graag van dienst met het plooien van metaal. Samenwerken met BLC biedt altijd de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact: wij zijn ervan overtuigd dat heldere communicatie en goede samenwerking leiden tot het beste resultaat.
  • De nieuwste technologie: wij werken met de nieuwste technologie. Zo komen we tot de beste uitwerking op maat van jouw idee of project.
  • Hoog professioneel team: ons team heeft niet alleen jarenlange ervaring, maar volgt doorlopend bijscholingen zodat we altijd werken volgens nieuwste methodes, technieken en inzichten. Kom veilig langs!
blc-plooibank

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van CNC plooien in Antwerpen of omgeving? Heb je hier vragen over, of andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we maken graag kennis met je. Bel naar +32 32 13 68 68, stuur een e-mail naar info@blc.be, of vul het contactformulier in.

Ook interessant: Koper lasersnijden Messing snijden

Contact

6 + 15 =