TIG Lassen

Bij B.L.C. zijn we gepassioneerd over lassen, en in het bijzonder over TIG-lassen.

Dit gespecialiseerde lasproces biedt een hoge mate van precisie en een kwalitatief superieure las, wat essentieel is in sectoren waar perfectie en duurzaamheid van cruciaal belang zijn.

Vrijblijvende Offerte voor TIG lassen?

Of uw project nu klein of groot is, eenvoudig of complex, we hebben de ervaring, de expertise en de technologie om het tot een succes te maken.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Snel, eenvoudig en volledig vrijblijvend.

Contacteer Ons

+32 3 213 68 60

TIG lassen

TIG lassen

De term “TIG” staat voor Tungsten Inert Gas. Dit verwijst naar het gebruik van wolfraam (Engels: tungsten) als materiaal voor de elektrode en een inert gas als bescherming tijdens het lasproces. Deze lastechniek onderscheidt zich door zijn specifieke methoden en voordelen.

TIG-lassen is nauw verwant aan plasmalassen. Beide technieken delen overeenkomsten in benadering en kwaliteit, maar TIG heeft zijn unieke set van specificaties en toepassingen.

Losse onderdelen en reproducties

Unieke werkstukken nodig? Een bestaand product reproduceren?

Met onze professionele machines maken wij elk gewenste product.

Read More

Tekenen &
Ontwerpen

Onze specialisten zetten als geen ander uw idee om in een op maat gemaakt ontwerp.

Geen idee is te gek! Wij werken het voor u uit.

Read More

Productonwikkeling op maat

Een nieuw product ontwikkelen? Onze experts begeleiden u bij het ganse proces. Van de teken- en ontwerpfase, en eindigt pas bij de assemblage

Read More

De Voordelen van TIG lassen

Met TIG-lassen bereiken we bij B.L.C. een zeer hoge laskwaliteit. Dit proces wordt vaak gezien als een complexe vorm van lassen, vooral omdat het toevoegmateriaal handmatig moet worden toegevoegd.

Aanpasbaarheid

Een van de grootste voordelen van TIG lassen is de aanpasbaarheid. Met deze techniek kunnen we gemakkelijk aanpassingen maken aan het lasproces om aan de specifieke eisen en behoeften van onze klanten te voldoen. Dit betekent dat we op maat gemaakte lasoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij uw unieke projectvereisten.

Verhoogde Productiviteit

Door het gebruik van TIG lassen kunnen we de productiviteit aanzienlijk verhogen. Deze geautomatiseerde lastechniek maakt het mogelijk om zonder onderbreking te werken, waardoor de productietijden worden verkort en we grotere volumes kunnen realiseren.

Kostenbesparing

TIG lassen is niet alleen efficiënt, maar ook kosteneffectief. Dankzij de nauwkeurige beheersing van het lasproces is er minder materiaalverspilling, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Bovendien leiden de kortere productietijden en grotere volumes tot een verlaging van de kosten per eenheid, waardoor onze klanten kunnen profiteren van aanzienlijke besparingen.

Waarom kiezen voor TIG Lassen bij Belgian Laser Company?

Wij staan bekend om onze toewijding aan kwaliteit, nauwkeurigheid en klanttevredenheid. Met ons team van ervaren professionals en ons geavanceerde machinepark, kunnen we hoogwaardige producten leveren die aan uw specificaties voldoen. We zijn toegewijd aan voortdurende innovatie en verbetering, waardoor we in staat zijn om de nieuwste technologieën en technieken in onze diensten te integreren.

1

Ongeëvenaarde Nauwkeurigheid

Het belangrijkste voordeel van TIG lassen is de ongeëvenaarde precisie die het biedt. Bij het TIG lassen worden de lasparameters zorgvuldig beheerd, wat resulteert in zeer nauwkeurige en consistente lassen.

2

Snelle Productie

Dankzij de automatisering van het lasproces kunnen we een hogere productiecapaciteit realiseren. Onze machines kunnen continu werken, wat leidt tot kortere productietijden en grotere volumes.

3

Kostenefficiëntie

TIG lassen maakt een efficiënter gebruik van materialen mogelijk, wat leidt tot minder verspilling. Bovendien verminderen de snellere productietijden en de grotere volumes de kosten per stuk, wat resulteert in aanzienlijke besparingen voor onze klanten.

4

Aanpasbaarheid

Met de techniek van TIG lassen kunnen we gemakkelijk aanpassingen maken aan het productieproces. Dit betekent dat we in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en eisen van onze klanten.

Bel ons. Wij maken van uw plaatwerk onze prioriteit!

Bent u klaar om de voordelen van TIG lassen voor uw productieproces te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste oplossing voor uw project te vinden.

call us now

Laatste nieuws & Blog

We zijn trots om u onze nieuwste projecten te laten zien. Ontdek hier de laatste ontwikkelingen, projecten en veel meer.