Walsen of wellen

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologie voor uw walsbehoeften? Dan bent u bij B.L.C. aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in het walsen van platen, waarbij we elke uitdaging aangaan om metaal tot kunst te verheffen.

Vrijblijvende Offerte voor walsen?

Of uw project nu klein of groot is, eenvoudig of complex, we hebben de ervaring, de expertise en de technologie om het tot een succes te maken.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Snel, eenvoudig en volledig vrijblijvend.

Contacteer Ons

+32 3 213 68 60

walsen of wellen

Het walsen, soms ook “wellen” genoemd, is een techniek waarbij platen rond worden gezet. Hierdoor kunnen we boogvormige platen maken of buizen en kokers op maat. Maar wat maakt walsen bij B.L.C. anders? Het is onze benadering. We begrijpen dat elke doorgang, elke bocht en elke curve uniek is, en we benaderen elk project met de zorg en precisie die het verdient.

Losse onderdelen en reproducties

Unieke werkstukken nodig? Een bestaand product reproduceren?

Met onze professionele machines maken wij elk gewenste product.

Read More

Tekenen &
Ontwerpen

Onze specialisten zetten als geen ander uw idee om in een op maat gemaakt ontwerp.

Geen idee is te gek! Wij werken het voor u uit.

Read More

Productonwikkeling op maat

Een nieuw product ontwikkelen? Onze experts begeleiden u bij het ganse proces. Van de teken- en ontwerpfase, en eindigt pas bij de assemblage

Read More

Waarom is BLC uw partner voor walsen of wellen?

CNC Plooien biedt talrijke voordelen die resulteren in superieure producten en een efficiënt productieproces. Om u een duidelijk beeld te geven van wat deze technologie voor u kan betekenen, sommen we hieronder de belangrijkste voordelen van CNC Plooien voor u op.

Ongeëvenaarde Ervaring

Jarenlange toewijding en ervaring hebben ons op de voorgrond geplaatst van de walsindustrie.

Kwaliteitsgarantie

Elk project, groot of klein, krijgt bij ons de hoogste kwaliteitsstandaard.

Gepersonaliseerde Benadering

Bij B.L.C. bent u geen nummer. We luisteren, adviseren en passen ons aan aan uw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor waslen of wellen bij Belgian Laser Company?

Wij staan bekend om onze toewijding aan kwaliteit, nauwkeurigheid en klanttevredenheid. Met ons team van ervaren professionals en ons geavanceerde machinepark, kunnen we hoogwaardige producten leveren die aan uw specificaties voldoen. We zijn toegewijd aan voortdurende innovatie en verbetering, waardoor we in staat zijn om de nieuwste technologieën en technieken in onze diensten te integreren.

1

Ongeëvenaarde Nauwkeurigheid

Onze machines worden computergestuurd om elke buiging met precisie uit te voeren, wat resulteert in een zeer consistent eindproduct.

2

Snelle Productie

Dankzij de automatisering van het wals-proces kunnen we een hogere productiecapaciteit realiseren. Onze machines kunnen continu werken, wat leidt tot kortere productietijden en grotere volumes.

3

Kostenefficiëntie

Het walsproces biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en aanpasbaarheid. Of uw project nu een eenvoudige of complexe vorm vereist, we kunnen onze machines snel aanpassen om te voldoen aan uw specifieke eisen. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw unieke projectvereisten.

4

Aanpasbaarheid

Het walsproces biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en aanpasbaarheid. Of uw project nu een eenvoudige of complexe vorm vereist, we kunnen onze machines snel aanpassen om te voldoen aan uw specifieke eisen. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw unieke projectvereisten.

Bel ons. Wij maken van uw plaatwerk onze prioriteit!

Bent u klaar om de voordelen van walsen of wellen voor uw productieproces te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste oplossing voor uw project te vinden.

call us now

Laatste nieuws & Blog

We zijn trots om u onze nieuwste projecten te laten zien. Ontdek hier de laatste ontwikkelingen, projecten en veel meer.