Parelstralen

In het domein van oppervlaktebewerking is parelstralen een techniek die zowel functionaliteit als esthetiek biedt.

Wij kunnen al uw stukken tot wel 5500mm lang parelstralen.

Bij B.L.C. voeren we dit procedé uit met deskundigheid en precisie, waardoor uw producten niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk worden.

Vrijblijvende Offerte voor parelstralen?

Of uw project nu klein of groot is, eenvoudig of complex, we hebben de ervaring, de expertise en de technologie om het tot een succes te maken.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Snel, eenvoudig en volledig vrijblijvend.

Contacteer Ons

+32 3 213 68 60

Wat is parelstralen?

Parelstralen is een gespecialiseerde nabewerkingstechniek, waarbij kleine glazen pareltjes onder hoge druk op de oppervlakte van een materiaal worden geschoten. Deze pareltjes schuren een fractie van de oppervlakte weg, resulterend in een uniek en homogeen matzijdeglans uiterlijk.

Losse onderdelen en reproducties

Unieke werkstukken nodig? Een bestaand product reproduceren?

Met onze professionele machines maken wij elk gewenste product.

Read More

Tekenen &
Ontwerpen

Onze specialisten zetten als geen ander uw idee om in een op maat gemaakt ontwerp.

Geen idee is te gek! Wij werken het voor u uit.

Read More

Productonwikkeling op maat

Een nieuw product ontwikkelen? Onze experts begeleiden u bij het ganse proces. Van de teken- en ontwerpfase, en eindigt pas bij de assemblage

Read More

De Voordelen van parelstralen

Parelstralen, een geavanceerde oppervlaktebewerking, transformeert materialen naar een hoogwaardige afwerking. Het combineert functionele robuustheid met esthetische superioriteit, waardoor producten zowel duurzaam als visueel aantrekkelijk zijn. Ontdek de veelzijdige voordelen van deze techniek.

Onberispelijke Afwerking

Een van de opvallende voordelen van parelstralen is de onberispelijke afwerking die het biedt. Dit proces gebruikt kleine glasparels om het oppervlak van metalen te polijsten, wat resulteert in een glad en uniform uiterlijk dat ongeëvenaard is in kwaliteit.

Verhoogde Productie Efficiëntie

Dankzij het geautomatiseerde proces van parelstralen, kunnen we onze productie-efficiëntie aanzienlijk verhogen. Onze machines kunnen continu werken, waardoor de productietijden verkorten en we grotere volumes kunnen verwerken.

Kostenbesparingen

Parelstralen is niet alleen efficiënt, maar ook kosteneffectief. Door de nauwkeurige controle van het proces is er minimale verspilling van materiaal, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Daarnaast leiden de kortere productietijden en grotere volumes tot een verlaging van de kosten per eenheid, waardoor onze klanten kunnen profiteren van aanzienlijke besparingen.

Waarom kiezen voor parelstralen bij Belgian Laser Company?

Wij staan bekend om onze toewijding aan kwaliteit, nauwkeurigheid en klanttevredenheid. Met ons team van ervaren professionals en ons geavanceerde machinepark, kunnen we hoogwaardige producten leveren die aan uw specificaties voldoen. We zijn toegewijd aan voortdurende innovatie en verbetering, waardoor we in staat zijn om de nieuwste technologieën en technieken in onze diensten te integreren.

1

Ongeëvenaarde Nauwkeurigheid

Onze machines worden computergestuurd om het volledige proces met precisie uit te voeren, wat resulteert in een zeer consistent eindproduct.

2

Snelle Productie

Dankzij de automatisering van het parelstralen proces kunnen we een hogere productiecapaciteit realiseren. Onze machines kunnen continu werken, wat leidt tot kortere productietijden en grotere volumes.

3

Kostenefficiëntie

Parelstralen maakt een efficiënter gebruik van materialen mogelijk, wat leidt tot minder verspilling. Bovendien verminderen de snellere productietijden en de grotere volumes de kosten per stuk, wat resulteert in aanzienlijke besparingen voor onze klanten.

4

Aanpasbaarheid

Met parelstralen kunnen we gemakkelijk aanpassingen maken aan het productieproces. Dit betekent dat we in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en eisen van onze klanten.

Bel ons. Wij maken van uw plaatwerk onze prioriteit!

Bent u klaar om de voordelen van parelstralen voor uw productieproces te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste oplossing voor uw project te vinden.

call us now

Laatste nieuws & Blog

We zijn trots om u onze nieuwste projecten te laten zien. Ontdek hier de laatste ontwikkelingen, projecten en veel meer.