MIG lassen

Bij BLC zijn we trots op onze expertise in MIG/MAG-lassen, een geavanceerde lasmethode die behoort tot de categorie ‘elektrisch booglassen’.

Deze techniek onderscheidt zich door het gebruik van een continu afsmeltende elektrode, wat een snelle en efficiënte laservaring oplevert.

Vrijblijvende Offerte voor MIG lassen?

Of uw project nu klein of groot is, eenvoudig of complex, we hebben de ervaring, de expertise en de technologie om het tot een succes te maken.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Snel, eenvoudig en volledig vrijblijvend.

Contacteer Ons

+32 3 213 68 60

MIG lassen

Wat maakt MIG/MAG-lassen nu zo uniek en waarom is het bij BLC de favoriete methode voor veel van onze klanten?

Het antwoord is simpel: snelheid en veelzijdigheid. Dit lasproces is in feite de koning van de moderne lastechnologieën vanwege zijn adaptieve capaciteiten. Of u nu op zoek bent naar mechanisatie, robotisatie of een hoge neersmeltefficiëntie, MIG/MAG-lassen biedt het allemaal. Tijdens het lasproces wordt een draad mechanisch en continu aangevoerd, die zowel als elektrode dient en tegelijkertijd smelt als toevoegmateriaal. Het resultaat? Een stevige en betrouwbare lasverbinding.

Bij het MIG/MAG-lassen speelt het beschermgas een cruciale rol. Terwijl MIG-lassen gebruik maakt van een inert gas zoals argon of een mengsel van argon, helium en waterstofgas, maakt MAG-lassen gebruik van actieve gassen zoals koolstofdioxide (CO2). Hoewel inerte gassen niet reageren met het smeltbad, kunnen actieve gassen zoals CO2 dat wel. Dit verschil in reactie heeft te maken met het feit dat CO2 onder hitte deels wordt ontleed, wat de kwaliteit van de las kan beïnvloeden. Echter, gezien de kostenefficiëntie, worden vaak mengsels van inerte en actieve gassen gebruikt.

Gezien de betrouwbaarheid en efficiëntie van dit lasproces is het geen verrassing dat MIG/MAG-lassen een prominente rol speelt in industrieën zoals de auto-industrie en machinebouw. Bij BLC zijn we er trots op dat we deze technologie aanbieden en perfect hebben geoptimaliseerd voor uiteenlopende toepassingen in diverse sectoren.

Losse onderdelen en reproducties

Unieke werkstukken nodig? Een bestaand product reproduceren?

Met onze professionele machines maken wij elk gewenste product.

Read More

Tekenen &
Ontwerpen

Onze specialisten zetten als geen ander uw idee om in een op maat gemaakt ontwerp.

Geen idee is te gek! Wij werken het voor u uit.

Read More

Productonwikkeling op maat

Een nieuw product ontwikkelen? Onze experts begeleiden u bij het ganse proces. Van de teken- en ontwerpfase, en eindigt pas bij de assemblage

Read More

De Voordelen van MIG lassen

MIG-lassen staat bekend om zijn snelheid, precisie en kwaliteit. Als één van de meest geavanceerde lasmethodes wordt het breed toegepast in diverse industriële sectoren. Ontdek de unieke voordelen die deze techniek te bieden heeft.

Verbeterde Nauwkeurigheid en Consistentie

Met CNC Plooien kunnen we precieze en consistente resultaten leveren. Onze machines zijn uitgerust met geavanceerde software die de buighoek en -positie nauwkeurig kan berekenen, waardoor het mogelijk is om complexe vormen met hoge precisie te creëren.

Verhoogde Productiviteit

CNC Plooien verhoogt de productiviteit door automatisering. Het proces minimaliseert handmatige interventie, wat resulteert in snellere productietijden en hogere output. Dit betekent dat we in staat zijn om grotere volumes te produceren in een kortere tijdspanne.

Kostenbesparing

Door de hoge mate van automatisering en efficiëntie, kunnen we besparen op arbeids- en productiekosten. Daarnaast zorgt de precisie van CNC Plooien voor minder materiaalverspilling, wat ook bijdraagt aan kostenbesparingen.

Waarom kiezen voor CNC bij Belgian Laser Company?

Wij staan bekend om onze toewijding aan kwaliteit, nauwkeurigheid en klanttevredenheid. Met ons team van ervaren professionals en ons geavanceerde machinepark, kunnen we hoogwaardige producten leveren die aan uw specificaties voldoen. We zijn toegewijd aan voortdurende innovatie en verbetering, waardoor we in staat zijn om de nieuwste technologieën en technieken in onze diensten te integreren.

1

Perfecte Nauwkeurigheid

Een van de belangrijkste voordelen van MIG lassen is de ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Met behulp van computergestuurde machines kunnen we met grote precisie lassen uitvoeren, waardoor we consistent hoogwaardige lassen produceren die perfect aansluiten op de specificaties van uw project.

2

Verhoogde Productiecapaciteit

Dankzij het geautomatiseerde MIG lasproces kunnen we de productiecapaciteit aanzienlijk verhogen. Onze machines kunnen continu werken, waardoor we de productietijden kunnen verkorten en grotere volumes kunnen verwerken.

3

Kostenbesparende Efficiëntie

MIG lassen is niet alleen precies, maar ook zeer efficiënt. Door de exacte beheersing van het lasproces minimaliseren we materiaalverspilling en verkorten we productietijden, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen voor onze klanten.

4

Flexibiliteit en Aanpasbaarheid

Het MIG lasproces biedt ons de mogelijkheid om snel en gemakkelijk aanpassingen te maken om te voldoen aan de specifieke eisen van uw project. Of u nu een eenvoudige of complexe lasopdracht heeft, wij kunnen maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw unieke projectvereisten.

Bel ons. Wij maken van uw plaatwerk onze prioriteit!

Neem contact op met BLC en ontdek zelf de voordelen van onze hoogwaardige MIG/MAG-lasdiensten. Uw project verdient niets minder dan de beste laskwaliteit en -efficiëntie die de markt te bieden heeft.

call us now

Laatste nieuws & Blog

We zijn trots om u onze nieuwste projecten te laten zien. Ontdek hier de laatste ontwikkelingen, projecten en veel meer.