✔ Nieuwste technologie

✔ Laser op maat

✔ Covid-19 bescherming

Home » Parelstralen Antwerpen

Parelstralen in Antwerpen en omgeving

Parelstralen houdt in dat met een machine kleine glasbolletjes onder hoge druk op een oppervlakte worden gestraald. Dit zorgt voor een mooi egaal oppervlak. Het is toepasbaar op verschillende materialen, voor bijvoorbeeld roestvrij staal wordt het veel gebruikt. Parelstralen is een ideale techniek om metalen producten te behandelen die er aan de buitenkant perfect glad en gaaf uit moeten zien.

Wil je meer weten over parelstralen?

Stalen Koker 80x80x3 laser gesneden

De voordelen van parelstralen

Tijdens het bewerken van sommige metaalsoorten ontstaan soms verkleuringen of oneffenheden. Met parelstralen verwijder je dit, het oppervlak van het metaal wordt grondig gereinigd. Bovendien krijgt het oppervlak een zeer lage ruwheidswaarde, waardoor de kans op hechting van vet en vuil sterk afneemt. Het resultaat van parelstralen is een fraai egaal uiterlijk. Dat is niet alleen mooi, maar ook praktisch, bijvoorbeeld voor producten in de voedingsindustrie en in de medische sector.

Onze kennis en ervaring

Heb jij producten of materialen die je graag met parelstralen wil laten behandelen? En werk je in de omgeving van Antwerpen? Voor Belgian Laser Company is geen project te groot of te klein. Met onze kennis en ervaring gaan wij uitdagingen op het gebied van parelstralen niet uit de weg. We denken graag met je mee, zodat we samen tot jouw ideale en veilige eindproduct komen.

Daarom kiezen voor parelstralen door BLC

Vanuit onze vestiging in Antwerpen voeren wij opdrachten uit op het gebied van parelstralen van diverse materialen. Kies je voor ons als partner voor werkzaamheden op het gebied van parelstralen, dan kun je altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact
  • Nauwkeurigheid én snelheid
  • Veel flexibiliteit
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel team, met veel kennis en ervaring
blc-plooibank

Vraag om meer informatie

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw materialen te parelstralen, of heb je hier vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons op! Bel naar +32 32 13 68 68, stuur een e-mail naar info@blc.be, of vul ons contactformulier in. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ook interessant: Parelstralen inox Staal snijden Antwerpen

Contact

13 + 9 =