✔ Nieuwste technologie

✔ Laser op maat

✔ Covid-19 bescherming

Home » Laswerken Antwerpen

Laswerken in Antwerpen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van laswerken in Antwerpen of omgeving? Voor Belgian Laser Company is geen las-project te groot of te klein. We denken graag met je mee, om samen tot jouw ideale eindproduct te komen.

Wil je meer weten over laswerken?

Stalen Koker 80x80x3 laser gesneden

Lassen en nabewerking

Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende laswerkzaamheden. Wij beheersen verschillende lastechnieken en gaan geen enkele uitdaging op het gebied van laswerken uit de weg. Bevind je je in Antwerpen of omgeving? Dan helpen we je graag met kleine maar ook hele grote producten. Dat kan zijn van diverse metalen zoals staal en inox. Naast lassen kun je bij ons ook terecht voor nabewerking. Boren, soevereinen, trommelen en nog veel meer nabewerkingen kunnen wij verzorgen. Samen met jou bekijken we wat je wilt bereiken, en stemmen het eindproduct perfect af op jouw noden. Een van de lastechnieken die wij beheersen, is TIG-lassen. Het principe van deze techniek is dat je geen gebruik maakt van toegevoegd materiaal. Het levert niet alleen laswerk op van hoogwaardige kwaliteit, maar het geeft ook nog eens een nauwkeurige afwerking en uitstekende bescherming tegen oxidatie.

Daarom kies je voor BLC

Vanuit onze vestiging in Antwerpen leveren wij al tientallen jaren uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van metaalbewerking, waaronder hoogwaardige laswerken. Je laswerken door BLC laten uitvoeren biedt de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact: heldere communicatie en goede samenwerking leidt tot het beste resultaat.
  • Wij werken altijd met de nieuwste technologie.
  • Wij werken met een hoog professioneel team, met jarenlange ervaring.
  • Ons team volgt continu bijscholingen zodat we altijd bij zijn op het gebied van de nieuwste methodes.
  • Je hebt altijd één adres voor zowel laswerk als nabewerking.
blc-plooibank

Neem contact op met ons!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in Antwerpen of omgeving voor jouw laswerken, of heb je hier vragen over? Neem contact met ons op! Bel naar +32 32 13 68 68, stuur een e-mail naar info@blc.be, of vul ons contactformulier in. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ook interessant: CNC metaalbewerking AntwerpenPlaatbewerking Antwerpen

Contact

11 + 7 =