Belgian Laser Company

De Doe Does

Een nieuw uniek concept waar BLC mee de schouders onder gezet heeft!

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De Doe Doos is bedoeld om hun creativiteit volop in gang te zetten en hen te blijven uitdagen!

Omdat BLC zich ook altijd wilt inzetten voor projecten die de maatschappij ten goede komen. We vertellen je hier graag meer over!

De Doe Doos

De Doe Doos

Sinds enkele weken is BLC een nieuwe samenwerking aangegaan waar we zelf heel enthousiast over zijn!

Ieders verbeelding laten spelen, daar draait het ook bij ons om!

De Doe Doos is onder de vleugels van Blenders vzw een nieuw product op de markt gezet. 

We waren razend enthousiast over dit project! De bedoeling van De Doe Doos  is om met verrassende en veelzijdige materialen samen kan spelen met je kinderen.

Door samen met je kinderen te knutselen, leren de kinderen om in het moment creatief te zijn. Zo zijn kinderen ook minder bezig achter hun schermen en op deze manier leer je ook de leefwereld van je kind kennen. De doos is gericht op 1 à 3 kinderen van 4 tot 12 jaar.

Maandelijks komt er een nieuwe uitbreiding uit van de De Doe Doos, dus het is een spel dat steeds verder uitgebreid kan worden.

Misschien nog boeiend om weten: de DoeDoos is een product van de innovatie-organisatie Blenders vzw, die als sociale onderneming de winst die gemaakt wordt, opnieuw investeert in nieuwe impactvolle innovaties. 

Met deze DoeDozen steunen we bovendien kansarme gezinnen. Lees hier meer over hoe jij mee kan bijdragen.

Samen met BLC en de mensen van De Doe Doos hebben we samengezeten om te bekijken wat voor hen het beste materiaal is zodat degelijkheid en kwaliteit gegarandeerd is. Dit is voor ons altijd al onze norm! Maar voor kinderen is dit een topprioriteit!

BLC zit zich ook heel graag in voor sociale projecten en kinderen liggen ons heel nauw aan het hart. Dit is een voorbeeld hoe we samen met mensen kijken welke noden zij hebben en wat wij kunnen doen. Dit zijn de mooiste samenwerkingen.

We houden jullie verder op de hoogte! Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Laten we creatief zijn en samen staan we sterk!

Contacteer ons

3 + 6 =

Bredastraat 149 2060 Antwerpen