✔ Nieuwste technologie

✔ Laser op maat

✔ Covid-19 bescherming

Home » Aluminium lasersnijden

Aluminium plaat lasersnijden

Aluminium is een veel toegepaste materiaalsoort. Het onderscheidt zich van andere metalen doordat het relatief licht van gewicht is. Aluminium zie je in uiteenlopende sectoren, zoals transport, apparatenbouw, chemische industrie en nog veel meer. Een aluminium plaat is zeer geschikt om te lasersnijden, Ben je op zoek naar een betrouwbare samenwerkingspartner voor het lasersnijden van aluminium? Bij BLC, gevestigd in Antwerpen, kun je terecht voor snijwerk van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om eenvoudige werkzaamheden of complexe projecten, met onze kennis en ervaring hoeven wij geen enkele uitdaging op het gebied van aluminium lasersnijden uit de weg te gaan.

Wil je meer weten over aluminium plaat?

Stalen Koker 80x80x3 laser gesneden

Aluminium lasersnijden met optimaal rendement

Snijden van aluminium vraagt om vakmanschap. Onze ervaren specialisten maken gebruik van moderne technologie. Met flexibiliteit en precisie komen zij tot een optimaal resultaat:

  •  Altijd een eindresultaat van hoge kwaliteit: nauwelijks of geen   nabewerking nodig.
  •   Een enkele aluminium plaat lasersnijden of een serie platen: geen project is te groot of klein voor ons.
  •   Naast aluminium kun je ook voor snijden van andere materialen bij ons terecht.
  •  Uiteenlopende afmetingen en snijdiktes mogelijk.

 

Daarom kiezen voor aluminium lasersnijden door BLC

We denken graag met je mee, om samen tot jouw ideale eindproducten te komen. Bij BLC gaan we geen enkele uitdaging op het gebied van aluminium lasersnijden uit de weg. Samen met jou bekijken we wat jouw ideeën zijn, en wat het eindresultaat is dat je wilt bereiken.

Laat je jouw aluminium lasersnijden door BLC in Antwerpen, dan heb je altijd de volgende voordelen:

  • Professionaliteit: ons team heeft jarenlange ervaring, en volgt continu bijscholingen. Zo blijven we bij en garanderen we altijd de beste service met de meest moderne methodes.
  • Persoonlijk contact: wij zijn ervan overtuigd dat we met heldere communicatie en goede samenwerking het beste resultaat bereiken.
  • De nieuwste technologie: wij maken gebruik van de modernste technologie om tot de optimale uitwerking van jouw idee of project te komen.

blc-plooibank

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het lasersnijden van aluminium, voor jouw werkzaamheden of project? Heb je hier vragen over of andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Bel naar +32 32 13 68 68, stuur een e-mail naar info@blc.be, of vul ons contactformulier in. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ook interessant: Parelstralen Antwerpen Aluminium plooien Antwerpen

 

Contact

14 + 2 =